Artikel 1 - Het bedrijf

De site www.fabbro.be is eigendom van SPRL Bv Ferronnerie onder het BTW-nummer BE 0640 800 905. De maatschappelijke zetel is gevestigd te Grosmontstraat 31b, 7903 Chapelle-à-Wattines in België. 

Artikel 2 - Doel

Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn zonder beperking of voorbehoud van toepassing op alle producten die op www.fabbro.be te koop worden aangeboden.

Het feit dat een natuurlijke of rechtspersoon een bestelling plaatst op de site impliceert de volledige aanvaarding van deze algemene verkoopsvoorwaarden. Ze zijn te allen tijde toegankelijk op de site.

De volgende regels bepalen een kader dat ons, u, "de koper" en ons, Fabbro, beschermt, zodat we elk mogelijk probleem kunnen vermijden of gemakkelijk een oplossing kunnen vinden.

Artikel 3 - Prijzen en betalingsvoorwaarden

De huidige prijzen zijn met BTW, wij behouden ons het recht voor nieuwe belastingen en tariefsverhogingen uit te stellen. De aangegeven prijzen zijn in euro's.

Vanaf 1000euro aankoop (excl. BTW) worden de transportkosten u aangeboden.

U moet het totale bedrag van de aankoop bij de bestelling en levering betalen op de volgende bankgegevens:

Naam : BV Ferronnerie - Rekeningnummer : BE09 0018 5845 7857 - BIC code: GEBABEBB.

De bestelling wordt verzonden zodra de betaling is ontvangen. Als u het proces echter wilt versnellen om sneller geleverd te worden, kunt u ons het betalingsbewijs sturen op het volgende e-mailadres: info@fabbro.be 

In België kan de levering tussen 3 en 7 werkdagen duren. In Frankrijk, Nederland en Luxemburg kan het tot 14 werkdagen duren. 

Artikel 4 - Producten en foto's

De manier waarop wij ons werk organiseren stelt ons in staat het voorraadbeheer te optimaliseren. De producten worden aan u geleverd binnen de grenzen van de beschikbare voorraad.  Indien echter een referentie van uw betaalde bestelling ontbreekt, nemen wij direct contact met u op. Wij zullen dan ons uiterste best doen om zo snel mogelijk te leveren. Als u niet tevreden bent, wordt de prijs van het artikel in kwestie binnen 30 werkdagen terugbetaald. 

Zoekt u artikelen die niet op onze site staan? Neem contact met ons op. We zullen ons best doen om ze te bestellen. 

Wij werken eraan om u kwaliteitsfoto's te leveren die de werkelijkheid zo dicht mogelijk benaderen. De meeste foto's komen van de leveranciers/merken zelf. Maar de foto's zijn niet contractueel.

Artikel 5 - Klachten en retourzendingen

Heb je een probleem? We hebben een oplossing. 

U kunt contact opnemen met ons team via e-mail: info@fabbro.be

Elke klacht en/of geschil van de klant tegen de dienst moet worden geformuleerd, uitsluitend per e-mail naar bovenstaand e-mailadres, binnen 48 uur na ontvangst van het pakket. 

Past uw aankoop niet bij u? U kunt ons op eigen kosten de artikelen die u niet bevallen binnen 14 dagen na ontvangst van uw pakket terugsturen. Natuurlijk moeten ze in perfecte staat zijn, in de originele verpakking, ongebruikt en gedragen. 

Adres voor retourzendingen: Grosmontstraat 31B, 7903 in België. Zorg ervoor dat u het bestelnummer in het pakket vermeldt. 

Na verificatie zullen wij uw artikelen terugbetalen of u desgewenst een tegoedbon sturen. Er wordt 20% van het bedrag ingehouden voor administratiekosten.

Wij blijven tot uw beschikking voor eventuele vragen.